Reklam

Softonic incelemesi

Dino Anaokulu Eğlenceli Oyunlar - Çocuklar İçin Heyecan Verici Bir Eğitim Uygulaması

Dino Anaokulu Eğlenceli Oyunlar, 5 yaş ve üzeri çocuklar için heyecan verici ve etkileşimli bir eğitim uygulamasıdır. Family Play ltd tarafından geliştirilen bu uygulama, anaokulu öğrenme temellerini öğreten 12 anaokulu öğrenme oyunu içermektedir. Uygulama, desen tanıma ve sıralama, temel yazım, nesnelerin, renklerin, şekillerin ve hayvanların doğru isimlerine eşleştirilmesi ve erken çocukluk okuryazarlığını geliştirmek için tasarlanmış çeşitli zorlayıcı matematik kavramlarını içermektedir.

Sevimli dinozor arkadaşlarıyla harika bir orman macerasına katılın ve birlikte öğrenin. Sevimli dinozor arkadaş, profesyonel anlatım ve eğlenceli müzik içeren olumlu teşviklerle çocukları motive eder. Bu uygulama, sayı tanıma, eşleştirme oyunları, karşılaştırma, yazım ve desenler gibi çeşitli ortak çekirdek anaokulu becerilerini içermektedir.

Dino Anaokulu Eğlenceli Oyunlar, anaokulu çocukları için gelişmiş eleştirel düşünmeyi geliştiren etkileşimli ve ilgi çekici bir uygulamadır. Kendi dino çocuklarınız ve arkadaşlarınızla fantastik bir öğrenme için durmaksızın oynayabileceğiniz bir oyun. Bu yüzden, eğlence ve öğrenmeyi bir araya getiren bir uygulama arıyorsanız, Dino Anaokulu Eğlenceli Oyunlar çocuklarınız için mükemmel bir seçimdir.

Program diğer dillerde mevcuttur

Dino Kindergarten Fun Games hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Dino Kindergarten Fun Games denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam